Hovedside Opp
Huset lite.jpg (2952 bytes)

Ferie i Puglia  

Solglime i Monopoli

Vi leier ut vårt feriehus

Se huset
Leie feriehus?
Fotoalbum

Forespørsel / request / domanda

English

Utstyr i huset

Badet i første etasje

Inngangen til det eldre badet i første etasje er gjennom et lite vaskerom. På badet er det bidet, toalett, egen dusjnisje og badekar.

Vaskerommet

På det lille vaskerommet foran badet er det vaskekum og ny vaskemaskin

Oppholdsrommet

Oppholdsrommet i første etasje har to to-seters sofaer. En av disse er også dobbelt sovesofa. Rommet har egen utgang gjennom dobbelt-dør til gateplan. Her finnes TV og et lite stereoanlegg med CD-spiller.

Kjøkkenet

Kjøkkenet har helt ny innredning med oppvaskmaskin, koketopp med fire gassbluss, elektrisk stekeovn, mikrobølgeovn og kombinert kjøle- og fryseskap. Det er dekketøy til 12 personer. Kjøkkenet har takvifte.

Spisestuen

Spisestuen, som er på samme plan som kjøkkenet, har et romslig spisebord, der det er plass til 10-12 personer rundt et måltid. Det finnes en Tripp-trapp-stol. Her er det TV og en stereorack med kassettspiller og platespiller for vinylplater.

De fire soverommene

De fire soverommene er pent innredet og alminnelig godt utstyrt med gode senger og moderne sengetøy. En barneseng står i 4. etasje. Det er noe oppbevaringsplass på hvert rom. Alle soverom er utstyrt med både takvifte til eventuelt sommerbruk og radiator koplet til sentralfyring, til bruk i den korte vintersesongen.  

Badene i 3. og 4. etasje

Begge bad har dusjnisje, toalett med bidet-funksjon og vask.

Teknisk utstyr

De er ny gassbrenner utenfor boligen, og denne forsyner huset med varmt bruksvann og varmt vann til radiatorene i huset.

Det er gassledning til komfyrtoppen.

Det er varmt vann i alle boligetasjene.